page loader

GROEN WONEN IN OUDERGEM

Oudergem is alom bekend voor zijn groen erfgoed, waaronder een deel van het prachtige en prestigieuze Zoniënwoud en de beschermde site van het Rood-Klooster. Je vindt er ook verschillende aangelegde parken (Seny, Ten Reuken enz.) en het gebied is rijk aan waterlopen (de Woluwe) en vijvers. Deze zijn omgeven door open gebieden, bloementuinen en pleinen en met bomen omzoomde lanen. Samen biedt dit een mooi en harmonieus geheel in het Natura 2000-gebied.

PERFECTE MOBILITEIT

Oudergem heeft een zeer uitgebreid aanbod openbaar vervoer. Bussen en trams stoppen op wandelafstand van je voordeur terwijl de metro zich op minder dan 1 km van Jade bevindt. Dankzij de nabijheid van de belangrijkste in- en uitgaande routes van het Brussels Gewest (E411, Tervuerenlaan, Ring enz.) ben je ook met de auto overal vlakbij. Dankzij de recent aangelegde fietspaden kan je ook met de fiets overal vlot geraken. Ideaal in deze groene omgeving.

SCHOLEN, WINKELS EN RESTAURANTS

De wijk bestaat uit talrijke scholen (kleuter-, basis- en middelbaar onderwijs), kleine buurtwinkels, supermarkten (Delhaize, Carrefour, ROB) en een gevarieerd horeca-aanbod (Brasserie Au Grand Forestier, Transvaal, Relais du Chasseur…). Ook de sportievelingen kunnen zich uitleven in de locale tennisclub, hockeyclub of het sportcentrum met een gevarieerd aanbod zoals dans, basketball, volleybal, badminton, squash, frisbee en nog zó veel meer.

Interesse?
Kom kennismaken met onze luxe-residentie.